Bericht Website Online condoleren

 

Gratis online condoleren via link op Nannewiid website

Online condoleren is afgelopen jaren steeds actueler geworden een tragische voorbeeld hiervan is het onlineregister voor de vliegramp MH17. Daarom wil het bestuur van uitvaartvereniging Nannewiid u attenderen op website Condoleance.nl. Deze website is het enige online condoleanceregister welke gratis is voor uitvaartondernemers èn nabestaanden.

Voortaan zal er een link voor Condoleance.nl op onze eigen website vermeldt staan. Heeft u zelf ook de behoefte aan een online condoleance register voor uw dierbare die overleden is, dan kan dit ook worden aangemaakt op de website van Condoleance.nl. Het aanmaken van een condoleanceregister is geheel kosteloos en zal 2 maanden bewaard worden. Na de 2 maanden kan het register worden verlengt, worden gedrukt of gratis op eigen computer bewaart worden. De voorwaarden voor het aanmaken van een register staan vermeld op de site van Condoleance.nl

Het bestuur zal de aankomende jaren de trend van online condoleren evalueren. Mogelijk komt er daarna een directe mogelijkheid voor een online condoleanceregister op de eigen website.

 

Condoleance.nl